Yu-Gi-Oh! United Seznam forumov
Registriraj seIščiPogosta vprašanjaSeznam članovSkupine uporabnikovRSS FeedPrijava



SCF - z malo zamude

 
Odgovori na to temo    Yu-Gi-Oh! United Seznam forumov » Razno, ostalo Poglej prejšnjo temo
Poglej naslednjo temo
SCF - z malo zamude
Avtor Sporočilo
chippy
Member


Pridružen/-a: 19.06. 2008, 13:42
Prispevkov: 715
Kraj: Slovenija moja domovina!

Prispevek SCF - z malo zamude Odgovori s citatom
Uvodna Beseda
Lep počitniško – božično – novoletni pozdrav vsem skupaj! Prihaja report iz Summer Cup Finala, ki se je zgodil 4. Septembra. Zakaj je objavljen tako pozno? Če te zanima in res ne moreš počakati poglej predzadnji odstavek oz. Prilogo. Že zelo dolgo sem bil odločen, da odidem na ta turnir napisat report, saj mi je pri državnem zaštrikal vlak. Vedel sem, da če bi igral nebi zasedel ravno kaj visokega mesta, zato mi kljub invitu ni bilo vredno iti igrat in pisat report zase, tako je nastal za druge. No in zaradi tega so nastale te vrstice, ki jih berete in tiste, ki jih boste brali v nadaljevanju.

Petek, 3. 9. 2010
Vstanem ob 5h in se pripravim na šolo. Pri pouku ne počnemo nič omembe vrednega, razen tega, da pri kemiji delamo poskus, pri katerem nam uspe uporabiti vse znanje, ki ga imamo. Fun times in school Very Happy. Ko je bilo šole konec, grem na železniško, kjer kupim povratno, nato odidem domov. Pripravim ruzak s kartami, zvezkom ter kuliji. Žal nisem imel dostopa do kamere (beri – ni delovala) in niti do fotoaparata. Preostanek dneva preživm ob poslušanju dobre stare rock glasbe in hkrati preigravnju raznih deckov, ki sem si jih naredil za zabavo. Proti večeru odidem na forum, kjer vidim da nas na turnir pride kar veliko. Spat grem nekoč…

Sobota, 4. 9. 2010
Vstanem okoli 6h. Zajtrkujem, se umijem in preverim, če imam v nahrbtniku vse. Počakam, da se še moj prevoz do železniške pripravi in nato odidema proti železniški. Ker sem karto kupil že prejšnji dan, se usedem na klopco in malo vlečem hande, nakar se po zvočniku oglasi glas, ki nam pove da bo vlak imel petnajst minut zamude. Ko končno prispe, opazim da je skoraj ves zapolnen. Poiščem si prost sedež in začnem igrat sam s sabo Razz. Naj omenim, da sem vso pot vlekel hande raznih deckov, ki sem si jih sestavljal sproti, kar je bilo zelo zanimivo saj sem sedel poleg neke stare gospe in v primeru dobrega handa sem začel playtestat game in pol sem se kar sam s sabo pogovarjal. Ko prispemo se odpravim kar peš do dijaškega, saj sem vedel, da bom kljub vsemu kako uro prezgoden. In res, ko prispem vidim da je že nekaj ljudi tam, ki igrajo za fun, sestavljajo decke ipd. Vsedem se na eni stol in čakam, da se bi vse skupaj pričelo. Po polurnem čakanju pride veliko ljudi, med njimi tudi Dejan. Tako so se začele prijave, ki so se vlekle kot polž, ki se je namenil obiskati soseda, ki živi 30 centimetrov proč. Tukaj od Alberta Radmana s trejdanjem dobim Destiny Hero – Plasmo. Nenazadnje Dejan le razglasi, da je 75 prijavljenih in da se bo zato igralo 7 rund in top 8 ter ne tako, kot je bilo mišljeno sprva, da se bo odigralo 6 rund + top 16. Končno se je turnir pričel in naj povem, da sem se pri kakšnem dvoboju nekajkrat izgubil, saj sem imel težave z delovanjem svinčnika, zato upam da ne zamerite. Torej…

Match 1:
David ''FORSTER'' Forster [pozabil kaj je igral] vs. Luka Jaklič [QuickDraw]

Naj omenim, da sta imela skoraj identičen deck, vendar različni imeni. Žal Davidov napisan nečitljivo pa še pozabil sem kaj je igral.
Game 1: Začne Luka, ki seta 2 s/t karti in pošast. David sumna Lonefire Blossom, ki ga tributa, da dobi na fild še enega. Tega prav tako tributa, da dobi na field Tytannial, Princess of Camellias, a Luka chaina BTH. David konča. Luka ponovno seta monstra in 1 s/t ter konča. David sumna Debris Dragona in posledično še Dandy-a, kjer pa mu Luka chaina Solemn Judgement. David dobim na field dva Fluff tokena in enda. Luka sumna Debris Dragon-a in si gre po Dandy-a. Sledi Synchro summon za Stardusta (tu dobi 2 tokena), ki štiha. Luka konča. David sumna Card Trooper-a in milla nwm kaj. Nato štiha setanega Ryka, ki uniči mislim da Card Trooper-a. Nato David igra še PoA (Pot of Avarice) in enda. Tu še Luka igra PoA in štiha s Stardustom ter konča. Forster seta pošast in 1 s/t. Luka mu v end phasu chaina Dust Tornado. Nato Luka prikliče Caiusa (žrtvuje Fluff tokena) in remova Dandy-a. Tu mi je ponagajal svičnik in vem le, da je v naslednji izmeni nekako Jaklič priklica Tytannial, princeso kamilic, kar je bilo dovolj za game.

0 – 1
Forster sajda 4 karte, ostalih podrobnosti ni.
Game 2:
Začne Forster, ki seta monstra in 2 s/t karti ter konča. Luka seta monstra in 1 s/t ter konča. David flipa nekega monstra (hrček je bil mislim da), si išče Ryka, ki ga tudi seta. Nato napade in nekaj aktivira, a mu Jaklič chaina Solemn Judgement. Tu sem dve izmeni zgrešil, ker se je vse dogajalo prehitro. David je z nečim štihal in zaradi tega je dobil Luka na fild Gorza. Luka štiha z Gorzom, a mu David aktivira Book of Moon. Nato Luka konča. David nekako dobi LADD, ki unili Gorza. Konča. Luka pravtako sumna LADD-ja, a mu Forster Solemna. Forster štiha za game.

1 – 1


Game 3:
Tu mi je pa svinčnik dokončno nehal pisati, zato sem ga popravljal in hkrati gledal dvoboj. Vem, da je na koncu zmagal Luka, ko je imel David v handu 3 Debris Dragone.

1 – 2

Match 2:
David ''HeadShot'' Petrovič [LS] vs. Sašo Neuvirt [Dragon]

Game 1:
Petrovič igra Charge, si išče Lumino. Sumna Lylo in konča. Sašo seta 2 s/t karti, monstra ter konča. David štiha, a je imel Sašo setan Book of Moon. Flipa jo in koristi efekt, ter tako dobi na field Wulfa, sumna Celestio in štiha. V naslednji rundi štiha za game

1 – 0
Oba sajdata (med drugim David v main deck doda 2x D. D. Crow)
Game 2:
Sašo igra 2x Sarco (''Sacker,'' mu reče David Razz) in si remova Future Fusion in Ko' Kai Meru Dragona. Nato seta pošast in 1 s/t ter konča. David igra Charge in seta monstra ter konča. Sašo pol nekak dobi REDMD (Red – Eyes Darkness Metal Dragon)… Pol dobi še Future Fusion in Ko' Kai Meru Dragona. Sumna Prime Material Dragon-a in štiha za 4300 škode nekak. David igra Cold Wave in sumna Lumino, Discarda Celestio in štiha Ko' Kaia. Nato posebno prikliče legendarno zver Judgement Dragona, ki milla Wulfa. Konča. Ponovno dobi REDMD, ki štiha Wulfa nato konča. David izvede Grave-Check in razmišlja. Nato štiha na Prime Material Dragona in seta 2 s/t ter konča. Milla Wulfa, ki ga dobi na fild. Nekaj Crowa, da Sašo nebi dobil Prime Material Dragona. Sumna Masked Dragona, ki se zabije v Wulfa, da dobim na field Exploder Dragona, ki se zaleti v JD-ja in tako povzroči pravo eksplozijo. REDMD štiha za game.

1 – 1
Game 3:
David sumna Aurkusa in enda. Sašo sumna Ko' Kai Meru Dragona, ki štiha. Seta 1 s/t in konča. David seta monstra in 1 s/t ter konča. Sašo sumna Prime Material Dragona, a mu David chaina OITDD (neki trap, to so začetnice, karta ma ful dolgo ime – vprašajte Davida kaj je to za ena karta) in remova Aurkusa. David seta monstra in 1 s/t, ki mu ga v End Phasu Sašo uniči s setanim Dust Tornadom. Sašo igra Monster Reborn, vrne Ko' Kai-a, ki štiha, prav tako Prime Material Dragon. David seta 1 s/t in konča. Sašo nwm kaj naredi. Nato David prikliče Lumino in aktivira Mask of Restric. Aktivira še charge, seta monstra in konča. Sašo synchro sumna Stardust Dragona in tako ima dovolj, da štihne za game.

1 – 2
Tu si naročim pico (klasika, (pre)velika) in počakam na nove paringe.

Match 3:
Tadej ''Power11'' Brodnjak [GB] vs. Luka Jaklič [QuickDraw]

Naj povem, da je Luka Jaklič naključno omenjen v večih dvobojih.
Game 1: Brodnjak dobi po metu kocke Deck-Check, kar se zavleče. Ko pride nazaj reče: »Prokleti deck check!« (s čimer se strinjam) in začneta igrat. Sumna GB Equeste in seta 2 s/t ter konča. Luka seta 2 s/t ter monstra in konča. Brodnjak aktivira MST in štiha, a se zaleti v Super Nible Mega Hamster-ja (od zdaj naprej Hrček). Od tu naprej sta igrala neverjetno hitro in ko sem se zavedel je Jaklič ravno sumnal Caiusa, ki je štihal. Brodnjak nato sumna GB Dariusa, ki štiha nwm kaj že. Nato dobi na fild Murmillo-ta, ki vbije Caiusa ter nato konča. Hrček uniči Murmillo-ta in Jaklič konča. Tu se mi zdi, da je Power igral Monster Reborn in vrnil Caiusa ter nato setal 2 s/t. Luka flipa Ryka in uniči nwm kaj. Od nekje si je priklical dva tokena (Dandy mislim da). Igra PoA. Štiha z Rykom in nato seta 1 s/t in monstra. Potem se je nekaj dogajalo, da je hrček opet prišo na obisk. In setal Ryka, ki se je pol flipal in uničil Book of Moon. Nekak Synchro sumna Junk Destroyer-a, a ima Tadej setano Waboku. Brodnjak vrne Laquarija, da dobi Dariusa, ki sumna Murmillo in konča. Jaklič sumna Black Rosa (tu dobi 2 tokena, ker je porabil Dandy-a), remova Dandy-a iz graveyarda, da prestavi Murmillo-ta v napad, a Tadej ima še en Waboku. Igra še PoA. Konča. Bordnjak igra Giant Trunade in sumna Gyzarusa. Vrne Gyzarusa, da dobi Murmill-a in Hoplomusa v obrambo ter konča. Luka igra Lonefire Blossom > Lonefire Blossom > Princesa Kamilic. Z efektom Black Rosa, da Hoplomusa v atk. Štiha in seta monstra ter eni s/t card. Brodnjak štiha z nečim, a se zabije v hrčka in tako mu zmanjka LP.

0 – 1

Game 2:
Tadej začne z Dimensional Fissure, seta 1 s/t in sumna Laquarija. Luka igra Dark Hole in nato seta monstra . Tadej prikliče Thunder King Rai-Oh-a, ki štiha hrčka. Enda. Jaklič zaradi efekta seta Ryka, ki ga nato flipa. Tributa ga za Caiusa, a Power aktivira BTH. Tu potem power igra Monster Reborn in z nečim napade, a nwm kaj se je zgodilo. Vem pa, da je Tadej na polje priklical Gladiator Beast Heraklionsa, ko je Jaklič imel 2 fluff tokena na fieldu. Naslednjo rundo je sledil game.

1 – 1
Game 3:
Luka prične igro s setanjem pošasti in dveh kart urokov ali pasti ×D. Tadej prikliče GB Retiarija, a le-ta se zabije v hrčeka. Luka seta še enega monstra in konča. V igro vstopi Gladiator Beast Bestiari, ki uniči Mirror Force. Tadej konča. Tu nwm kak je šel Dandy na grave, a Quickdraw Synchron + 2 tokena sta bila dovolj za Turbo Warrior-a. Seta monstra in konča. Tadej štiha z enim Murmillo-tom, seta 2 s/t in konča. Nato Luka igra PoA. Flipa še Ryka, a mu power chaina GB War Chariot. Luka aktivira Book of Moon in konča. Tadej štiha z Murmillotom in Equestom, ki ga tudi vrne, da si gre po Dariusa. Nato oba vrne za Gyzarusa in konča. Luka seta monstra in konča. Power takoj aktivira Dimensonal Fissure, sumna Equare-ta Štiha in tako dobi Luka na igralno polje Gorza in njegovega tokena! Ste presenečeni? No sedaj boste še bolj, ker mu je Brodnjak chaina GB War Chairot! Vrne nwm kerega, da dobi Retiarija. Nato vrne še Gyzarusa, da dobi Equeste-a + Laquari. Vse združi v Heraklionsa. Zdi se mi, da Brodnjak nekak dobi War Chariot. Nato konča, Luka pa aktivire Lonefire Blossom, a mu Tadej chaina War Chariot. Luka enda, Tadej pa štiha za game in dokončno zmago. Tako se mu je le povrnila samozavest zaradi tistega Deck-checka, ki mu je že prej ni manjkalo.

2 – 1

Match 4:
Patrik Merc [Machina – Gadget] vs Tadej ''Bruklin'' Neuvirt [X – Saber]

Game 1:
Začne Bruklin s setanjem monstra in 1 s/t. Patrik aktivira MST, sumna Cyber Dragona in Red Gadgeta. Nato združi s še nečim v Chimeratech Fortress Dragona. Seta še 2 s/t karti in konča. Bruklin aktivira Cold Wave (za game Very Happy) in nekaj Synchro summona. Štiha in konča. Summon Yellow Gadgez in end. Bruklin ponovno nekaj sumna, z efektom dobi Airbelluma in štiha z vsem za game.

1 – 0
Game 2:
Patrik začne s priklicem Machina Gear _________. Si gre po Machina Fortress, discarda Red Gadgeta da sumna Fortress. Seta 2 s/t in konča. Tadej igra Cold Wave, a mu Merc negira s Skill Drainom. Štiha z vsem. Nato sumna Urbelluma in konča. S Fortressom štiha po Urbellum-u in konča. Seta 1 s/t in konča. Patrik igra Solidari, s mu Tadej chaina Mirror. Tu je Tadej pol igral Giant Trunade (za game Very Happy) in pol še TT. Kasneje je štihal z vsem za game.

2 – 0

Match 5:
Rok ''LockDown'' Forstnerič [Gadget] vs. Jaka Fortunat [Old School Burn]

Burn je po mojem mnenju eden najstarejših deckov, kar se jih spomnem zato je tudi Old School.
Game 1:
Jaka začne z Dark Room of Nightmare. Nato igra Ookazi ter Dark Snake Syndrom. Igra še MSN of Peace ter seta 1 s/t. Konča. Rok sumna Red Gadgeta, napade in konča. Seta en urok ali past ter konča. Rok sumna Green Gadgeta in štiha z obema. Seta 1 s/t in konča. Jaka konča. Rok summona Yellow Gadgeta. Jaka aktivira Secret Barrel. Rok napade, a mu Jaka chaina Roar. Seta 1 s/t in konča. Jaka seta 2 s/t karti in konča. Rok ponovno štiha, a mu Jaka chaina Roar again. Igra še MST na Syndrom in konča. Jaka aktivira Just Desserts in Chain Strike za game.

0 – 1
Game 2:
Rok sajda 4 karte, večjih podrobnosti ni. Začne Rok s summonanjem Green Gadgeta ter 4 s/t karte je še setal (mu rečem: »Tole si pa res neopazno neredo Razz«) Jaka igra MSN of Peace in seta 2 s/t karti ter enda. Rok igra MST, a mu Jaka chaina Dust Tornado. Sumna Red Gadgeta, štiha ter konča. Jaka začne z Ancient Forest Impact, nato seta 2 karti urokov ali pasti ter konča. Rok štiha z Red-om, nato pa aktivira Limiter Removal in želi štihati še z drugim, a je pozabil na MSN of Peace. Sumna Yellowa in konča. Jaka seta 1 s/t in konča. Rok prikliče Green Gadgeta, a mu Jaka veriži TT. Rok konča, Jaka pa ponovno seta 1 s/t ter konča. Rok želi napasti z Red Gadgetom, a mu Jaka igra G-Bind. LockDown seta 1 s/t in enda. Jaka prikliče Legendary Jujitsu Mastera in štiha, a Rok mu chaina Magic Cylindre. Aktivira Dark Room of Nightmare in konča. Rok konča. Jaka igra Trap of Darkness in vrne Cylindre, ki jih seta. MSN se mu je uničil, ker ni plačal. Aktivira Level Limit Area B, a v naslednji rundi ga Rok štiha za game.

1 – 1


Game 3:
Jaka igra Dark Room of Nightmare. Seta še 2 karti urokov ali pasti in eno karto pošasti ter konča. Rok prikliče Kibernetičnega Zmaja xD. Nato prilie še Machina Gear Frame, ki štiha Marshmallona in izgubi 1000 LP. Seta 2 s/t in konča. Jaka seta monstra in konča. Rok mu v End Phasu igra Dust Tornado na Magic Cylindre. Nato Rok prikliče Green Gadgeta. Napade z Cyber Dragonom, Jaka mu igra Secret Barrel. Z uničenjem Mask of Darkness Jaka dobi nazaj Secret Barrel. Nato Rok sumna Chimeratech Fortress Dragona in konča. Jaka igra WMC ter seta 1 s/t in konča. Rok kliče Green Gadgeta in konča, Jaka prav tako. Nato Rok igra PoA, seta 1 s/t in konča. Pač tukaj Jaka vrže WMC v Graveyard in tako je nastal game.

1 – 2
Tu začnem jesti pico, ki jo tudi malo podarim naokoli, ker je bila pica resnično velika! Nekaj še trejdamo, jaz pa iščem neke ljudi, ki so mi bili dolžni denar. O njih ni bilo sledu tako da žal tistega denarja nisem videl. Tu sem prisluhnil pogovoru dveh oseb o ljubezni do kart, ki bi se jo dalo primerjati z ljubeznijo do človeka ali nekaj podobnega. Z moje strani… no comment O.o . Po krajšem premoru Dejan pride in obesi paringe…

Match 6:
Miha Flisek [X – Saber] vs. Luka Jaklič [QuickDraw]

Game 1:
Tu sem si iskal stol za sedet, ker ga je malo prej vzel neki igralec in ravno ta igra je bila najbolj zanimiva. V glavnem zmaga Jaklič

0 – 1
Game 2:
Miha otvori igro s setanjem pošasti in 2 s/t. Enda. Luka igra Charge in si išče Ryka. Seta monstra in 1 s/t ter konča. Miha flipa X – Saber. Sumna Fulhelm Knighta in še nekaj z efektom. Synchro summona nekaj, kar si žal nisem uspel zapisati. Luka konča. Miha igra MST in uniči nekaj. Nato še nekaj sumna in pač štiha za game.

1 – 1
Game 3:
Luka začne s setanjem 2 s/t in konča. Miha seta pošast in 2 s/t in konča. Luka ponovno igra Charge in si išče Ryka, seta monstra in konča. Flisk flipa Darksoula in sam sebi chaina TT. Nato seta monstra in si išče Fullhelm Knighta ter konča. Luka konča. Miha sumna knighta in štiha, seta 1 s/t ter konča. Jaka igra 2 MST – ja, ki mu uničita Solemn Warning ter Mirror Force. Enda, FLISK pa igra Cold Wave, zafila fild in štiha za game.

2 – 1

Tu je neki mali izzval Fliska pol na dvoboj, ki jo dobi slednji s kar visoko razliko 2 – 0. Saj v prvem dvoboju se je še dobro in dostojno upiral nekaj krogov, nato pa je žal popolnoma popustil.

Match 7:
Miha ''FLISK'' Flisek [X – Sabers] vs. Albert Radman [Anti – Meta]

Game1:
Začne Albert, ki seta monstra ter 3 s/t. Bere kaj si pišem v zvezek, ko ga Miha vpraša: »Si končal?« on pa mu odgovori: »End Razz«, ker sem si to zapisal v zvezek še preden je rekel, da konča. Miha igra MST in mu uniči Mirror Force. Sumna Thunder King Rai – Oh-a, ki pade v Past Luknjo brez dna. Miha konča. Albert prkliče Super Gibčnega Mega Hrčka in konča. Miha nwm zakaj že seta 2 monstra ter konča. Albert seta 2 s/t in konča. Mihu zazvoni telefon, vendar kmalu zaključi. Miha igra Giant Trunade, nato flipa Darksoula, nekaj Synchro summona, flipa še nekaj in štiha. Seta 2 s/t in konča.Albert igra E – Emmergency Call, si išče EH Stratosa, seta 3 s/t in monstra ter konča. Miha sumna Gottmosa al kaj je že, igra Emmergency Call in dobi Pashula. Sumna še Darksoula, a mu Albert chaina Torential Tribute. Nwm kaj se je destroyalo, da je Radman dobil Honesta v hand. Miha konča. Z igranjem MST – ja se Mihu uniči Book of Moon. Miha začne svoj krog z Cold Wave-om, nekaj dobi na field in Synchro summona Hyunei. Štiha, a Albert igra efekt Honesta. Miha konča. Radman štiha in seta monstra ter konča. Miha dobi na field Fulhelm Knighta ter konča. Albert prikliče D. D. Warrior Lady in tako z napadom remova Fulhelm Knighta. Miha seta 1 s/t ter konča. Albert naredi Grave – Check in sumna Stratosa. Išče si Neos Aliusa, igra Reborn, vrne Pashula. Synchro summona Goyo-ta. Štiha in dobi na field nwm kaj. Radman seta 1 s/t in konča. Miha sumona Ragigura in seta 1 s/t ter konča. Na polje prikliče Neos Aliusa, a mu Flisk chaina Book of Moon. Albert seta še 1 s/t ter konča. Miha igra Bogart Knighta, ki uniči Neos Aliusa, ter konča. Albert je z nasmeškom na obrazu (ki v bistvu sploh ni nikdar izginil Razz, človek se je dejansko ves čas smejal) posebno priklical Cyber Dragona. Tu je Zmaj začel štihati xD. Nato je Miha nekaj italijanskega ali španskega klical ter štihal. Albert seta 1 s/t in konča. Miha sumna Airbelluma ter štiha, a mu Albert igra Dimensional Prison. Nato napade še Bogart Knight, ki napade Morphing Jara in nato sledile so težave z LP-ji, ker smo se vsi nekje zaračunali. Kmalu smo opazili napako in lahko sta igrala naprej. Miha je setal monstra in 2 s/t ter končal. Albert je igral Nobleman of Crossaut ter odstranil Hrčka. Sumnal Rai – Oha, vendar mu je Miha chainal Solemn Watning. Seta še 2 s/t ter konča. Miha seta monstra in eni urok ali past ter konča. Albert kliče Rai-Oha again, tokrat mu Miha chaina Solemn Judgement. Albert konča, Miha prav tako, Albert tudi in Miha tudi. Nato Albert kliče Cyber Dragona, ki štiha Darksoula. Konča in Miha dobi Fulhelm Knighta, ki ga sumna in konča. Igra Hero Blast, dobi Neos Aliusa v hand, štiha s Cyber Dragonom. Miha igra Emmergency Call, da dobi na fild še neko italijansko karto. Albert konča, Miha nekaj sumna in konča. Nato Albert igra Mistični Vesoljski Tajfun, igra ROTA, sumna Neos Alliusa, mu Miha chaina BTH, a Albert china Skill Drain. Štiha na Pashula in konča. Miha sumna Faultrolla, ter razmišlja. Igra Monster Reborn ter ponovno razmišlja… Seta 1 s/t ter konča. Albert štiha nekak za game.
Naj omenim, da je ta igra trajala 40 minut.
0 – 1

Game 2:
Začne Miha, ki seta monstra ter 4 s/t in konča. Albert igra MST in uniči nwm kaj. Nato igra Emmergency Call in si išče Stratosa. Sumna Rai Oha, ki štiha Pashula. Miha sumna Airbelluma, štiha in konča. Albert sumona Cyber Dragona, a mu Miha ira Book fo Moon. Summona Stratosa in konča. FLISK igra Giant Trunade. Sledi Synchro summon Goyo. Napade in dobi Dragona v obrambo. Nato sumna airbelluma in konča. Radman seta 3 s/t, monstra in konča. Miha sumona nekega Italijanskega ter štiha in konča. Albert igra ROTA, sumna D. D. Warrior Lady ter konča. Miha sumna Urbelluma, štiha z vsem in tako se mu Urbellum remova. Miha zmaga po 2 izmenah.

1 – 1
Game 3:
Igro začne Albert, ki seta monstra in 2 s/t ter konča. Miha seta 3 s/t in konča. Albert prikliče D. D. Warrior Lady, ki napade Miha neposredno (kakšen udarec Razz – lahko je usoden) ter konča. Miha seta monstra ter prepusti potezo Albertu, ki odigar Nobleman of Crossout, a mu Miha veriži Mistični Vesoljni Tajfun Very Happy. Nato Lady ponovno napade, a ma tokrat Flisk setan Mirror Force, tako Albert konča. Miha seta monstra in konča. Albert seta 1 s/t in štiha ter konča. Miha igra Giant Trunade, sumna Dark Soula, igra Saber Slash ter štiha, toda žal prepozno, ker je bil tri poteze prej klican čas. Tako, da je zmagal Albert.

1 – 2

Tako se je končal redni del, po katerem se je takoj nato odvil top 8 vendar nisem imel časa pisati, ker sem imel kasneje vlak. Potem se je metalo kocko za razne boostre ipd… Dejana sem prepričal, da sem dobil 3 turbo packe zato, ker sem pisal report (še enkrat oprosti za pozno objavo tega reporta), v njih dobim polno X – Saberov. Neki se še z LockDownom menima, nato opazujem neki dvoboj dveh malih, ki sta igrala LS-je, vendar jima ni šlo najbolje. Potlej odidem in komajda ujamem vlak (hvala LockDownu za to da mi je povedal da moram it, ka drugače vlaka še s tekom nebi ujel). Ko izstopim na postaji, odhitim da ujamem avtobus, ki me je peljal do doma. Doma se ves izmučen sesedem pred računalnik in napišem te zadnje vrstice, kajti teh se bom najmanj spomnil naslednje dni. In tako se je končal še en lep dan, ki je bil res nepozaben.

Props:
Organizaciji
Vsem, ki so igrali,
Albertu, ki mi je Plasmo menjal
Flisku, ki je igral proti nekim malim
Dejanu za Turbo Packe
Vlaku, ki je imel 2 prosta sedeža tak da sem se laka ulego


Slops:
Svinčniku, ki je neki zajebavo
Meni, ker sem nekje izgubo 3 UR Vampire Genesise
Morda še komu

To je to. Report ni nwm kak dober, vendar mislim, da si iz njega da razbrati, da je bilo super, pica velika in da so se vsi imeli fajn.

Priloga:
Vsem se opravičujem za zamudno objavo tega reporta, toda prej nisem imel časa da bi tole objavil, kajti človek, ki je plačan da pride popravit internet, za to rabi skoraj 4 mesece. Opravičujem se tudi za vse slovnične napake in za to, da ni slik. Toda kaj hočemo, še vedno je report lahko tudi brez fotografij (reportaža ni enaka fotoreportaži).


In še nekaj, Samo in Nace, po mojem najboljša pisca reportov – hvala vama za objave reportov z raznih turnirjev kajti imata talent za pisanje in pri tem reportu sta mi bila res v vzor. Prav tako se zahvaljujem vsem, ki ste igrali na turnirju kajti brez vas ta report ne bi mogel nastati. Še ena zahvala pa gre LockDownu, ki me je spomnil, da moram oditi sicer bi zamudil vlak.

_________________
zmaga557 je napisal/a:
vedno zmagam razen če igram proti vam hehe




LockDown je car!
LP chippy

Nazadnje urejal/a chippy 26 Dec 2010 20:14; skupaj popravljeno 1 krat
25 Dec 2010 22:02 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
nace
Moderator foruma


Pridružen/-a: 27.08. 2009, 12:24
Prispevkov: 991
Kraj: Ptuj

Prispevek Odgovori s citatom
Kul report, škoda le, da si ga tako pozno postal. Pridi pisat še na PCF. Very Happy

_________________
25 Dec 2010 22:18 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
LockDown
Member


Pridružen/-a: 06.07. 2008, 09:25
Prispevkov: 4177

Prispevek Odgovori s citatom
Sašo Neuvirt je mel dragone. [tam v reportu.] drgač dobr report.

_________________
MaticWu je napisal/a:
ko smo mi v bajti živel smo mel neki naret ko je blo ful vlk za rože, sem kr tja not scal, sam sem bil še mali pa sem mogu si pručko dat da sem lahk cilu not.xD
26 Dec 2010 04:14 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
reaper
Member


Pridružen/-a: 15.07. 2007, 14:16
Prispevkov: 1892
Kraj: Na žuru!

Prispevek Odgovori s citatom
pa jaka fortunat je ne fortunak

_________________
26 Dec 2010 12:59 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
DAD
Member


Pridružen/-a: 29.05. 2009, 22:20
Prispevkov: 479

Prispevek Odgovori s citatom
zanimiv report
26 Dec 2010 14:14 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
chippy
Member


Pridružen/-a: 19.06. 2008, 13:42
Prispevkov: 715
Kraj: Slovenija moja domovina!

Prispevek Odgovori s citatom
popravljeno in hvala!

_________________
zmaga557 je napisal/a:
vedno zmagam razen če igram proti vam hehe




LockDown je car!
LP chippy
26 Dec 2010 20:15 Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:    
Odgovori na to temo    Yu-Gi-Oh! United Seznam forumov » Razno, ostalo Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na: 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.